• ora-de-povesti-biblioteca-metropolitanaora-de-povesti-biblioteca-metropolitana

Eveniment Categorie: Alte activitati pentru copiiEveniment Tags: Activitati pentru copii și Ora de povesti

Descriere
Descriere
Detalii
Imagini
Harta
 • Activitati pentru copii

   

  Ora de Povești merge mai departe!

  V-a fost dor de Ora de Povești? Noi sigur i-am simțit lipsa! Unul dintre cele mai de succes proiecte ale Bibliotecii Metropolitane București reîncepe activitățile din 4 februarie 2017, după impactul extraordinar avut în 2016, când peste 2150 de copii și tineri au fost conectați cu 100 de povestitori.

  În 2017, Ora de Povești se va întâmpla în fiecare sâmbătă, în perioada februarie – iunie, octombrie – decembrie, în 16 filiale ale Bibliotecii Metropolitane București, de la ora 11.00.

  Voluntari, scriitori, actori și bibliotecari îndrăgostiți de povești vor aștepta copiii de 3-6 ani să participe la acest exercițiu de imaginație, de socializare și de exersare a talentului de a asculta și de a empatiza cu personaje puternice, încrezătoare și pline de entuziasm. Începând cu vârsta de 3 ani, copiii încep să-și dezvolte abilitățile sociale, să interacționeze cu ceilalți și să-și facă prieteni. Ora de povești este locul ideal pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple.

  Dacă vreți să știți cum a fost în 2016, iată ce ne-au spus participanții despre Ora de Povești:

  O inițiativă binevenită care ne aduce mai aproape de ideea de comunitate și îi ajută pe cei mici să interacționeze

  Ora de povești, organizată frumos de oameni deosebiți, cu activități diverse, constructive și amuzante, cu deschidere către dorințele copiilor.”

  Urmăriți-ne pe site-ul și pe pagina de Facebook a Bibliotecii Metropolitane București pentru detalii legate de prima noastră întâlnire din 4 februarie. Vă așteptăm să spunem și să ascultăm povești împreună cu povestitori supereroi în filialele Nicolae Bălcescu, Lucian Blaga, Dimitrie Bolintineanu, Ion Luca Caragiale, Ion Creangă, Mediateca George Enescu, Emil Gârleanu, Bogdan Petriceicu Hașdeu și Marin Preda. Participarea este gratuită și nu necesită înscriere.

  Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe bibmet.ro şi la facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

  Persoană de contact:

  Gabriela Toma
  0772002416
  / gabriela.toma@bibmet.ro

   

  Aici găsiți datele de contact ale tuturor filalelor BMB :
  http://www.bibmet.ro/biblioteci-filiale.aspx?catId=268&c=3.

  Intrarea este gratuită.

   

  Inscrie-te la newsletter!

 • Intrare libera: DA
  Eveniment organizat de:

  Biblioteca Metropolitana Bucuresti

  Sector Bucuresti:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
  • Sector 5
  • Sector 6
  Adresa eveniment: Bulevardul Unirii 14
  București
  Municipiul București
  Romania
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.