• Atelier-de-impaslit-zane-BucurestiAtelier-de-impaslit-zane-Bucuresti

Eveniment Categorie: Evenimente pentru parinti și Evenimente de socializare si networkingEveniment Tags: WAHM

Descriere
Descriere
Detalii
Imagini
Harta
 • Atelier de împâslit zâne – eveniment marca Work at Home Moms

   

  Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), alături de Crina Manolescu de la Oaia Primordială invită mamele din București pe 28 mai la un nou atelier în cadrul căruia pot explora o nouă îndeletnicire și porni pe un minunat drum profesional – atelierul de împâslit zâne din lână netoarsă. Atelierul se va desfășura între 10:00 – 12:00 00 la locul de joacă educativă Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 – 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.

  Costul atelierului este de 50 lei și include toate materialele și instrumentele folosite, iar fiecare participant își va lua zâna împâslită acasă. Separat, se pot achiziționa și kituri de lucru pregătite de Crina Manolescu.

  Înscrierile se fac la contact@wahm.ro și sunt necesare minim 10 înscrieri pentru desfășurarea atelierului.

  Despre Crina Manolescu:

  Ca orice mare pasiune, Oaia primordială s-a născut dintr-o joacă. Exact ca în Micul prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie.

  Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

  Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

  Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

 • Intrare libera: NU
  Eveniment organizat de:

  Work ah Home Moms

  Sector Bucuresti: Sector 4
  Adresa eveniment: Calea Șerban Vodă
  București
  Municipiul București
  Romania
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.