• webinar-fotografie-de-produswebinar-fotografie-de-produs

Eveniment Categorie: Evenimente pentru parinti și Evenimente de socializare si networkingEveniment Tags: WAHM

Descriere
Descriere
Detalii
Imagini
Harta
 • Webinar fotografie de produs – eveniment marca Work at Home Moms

   

  Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din toată țara și nu numai pe 19 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri – webinarul de fotografie de produs alături fotograful Oana Munteanu. Webinarul se va desfășura online, între orele 11:00 – 13:00, în baza unei donații libere, iar înscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.

  Seminarul va acoperi următoarele teme: necesarul (aparat foto/smartphone, lumina naturală, fundalul), evidențierea produsului, încadrarea, prelucrarea fotografiei, Instagram.

  Despre Oana Munteanu:

  Este mamă full time pentru cei doi copii când nu își face meseria de șase ani, cea de fotograf profesionist de eveniment și de portret, unde face echipă cu soțul său. Cum, ca fotograf de eveniment, nu ai mult timp pentru fotografiile de produs, realizarea lor trebuie să fie creativă și ca tehnică, și ca investiție, făcând acest webinar foarte potrivit pentru toți artiștii, artizanii și designerii de produs la început de drum.

  Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

  Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

  Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

 • Intrare libera: NU
  Eveniment organizat de:

  Work at Home Moms

  Sector Bucuresti: Sector 1
  Adresa eveniment: București
  București
  Municipiul București
  Romania
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.