• 33
 • pian-01pian-01
 • canto-03canto-03

Locatie Categorie: Educatie si dezvoltare personala și Cluburi de cursuri si ateliere

Descriere
Descriere
Detalii
Imagini
Harta
Locatii din aceeasi categorie
Evenimente
 • Clubul de Muzica.ro este o institutie privata cu profil vocational artistic care are ca principal obiectiv descoperirea valorilor umane prin intermediul artei. Astfel, Clubul de Muzica ofera lectii de Pian, Chitara, Vioara, Canto si Pictura. Cursurile se adresează atat copiilor cat si adultilor, incepătorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. Evolutia constanta, progresul preofesional si incurajarea tinerelor talente este stimulata prin auditii de clasa organizate trimestrial, recitaluri, concursuri si concerte de anvergura.

  Ce obiective urmarim prin lectii de muzica?

  Echipa Clubul de Muzica.ro este formata din profesori cu studii superioare, dar mai ales din pedagogi, care detin o vasta experienta in lucrul cu copiii. Astfel, oferim o gama variata de metode de lucru, in functie de varsta si caracterul copilului. Flexibilitatea si daruirea profesorilor institutiei au condus de fiecare data la progrese remarcabile in domeniul muzical, dovada fiind numeroasele premii obtinute de-a lungul timpului.

  Cum va programati la cursurile noastre de lectii de muzica?

  Ne puteti contacta telefonic la 0736 577 110, sau ne puteti vizita pe Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3, Bucuresti.

  Lectii de PIAN pentru copii si adulti

  Descriere: Lectiile de pian se desfasoara doar pe instrumente noi sub indrumarea directa a unui profesor entuziast care intelege rolul de pedagog intr-o acceptiune mai larga (recomandand concerte, piese de teatru, literatura) si care a ales sa isi daruiasca timpul, energia si viata lucrului cu copiii, ingrijindu-se de cultura pianistica (interpretarea propriu-zisa la pian, stiinta de a asculta muzica, educatia estetica, organizarea gandirii etc.) si in acelasi timp ajutandu-i sa se formeze ca oameni, asa cum au facut-o mentorii pentru acesta.

  Continutul cursurilor este adaptat in functie de inteligenta, gandirea, flexibilitatea, imaginatia, afectivitatea, temperamentul, aptitudinile, atentia, mobilitatea, talentul, caracterul, memoria,vointa si interesul fiecarui cursant in parte.
  Suporturile de curs si materialele educationale sunt puse la dispozitia cursantilor în mod gratuit, oferind si o ampla biblioteca muzicala (dvd-uri, cd-uri muzicale si o mare colectie cu carti de specialitate).

  Lectii de CHITARA pentru copii si adulti

  Descriere: Cursurile de chitara se adreseaza tuturor celor care doresc sa descopere tainele unui instrument interesant, prezent in muzica usoara si de divertisment. La acestea se pot inscrie cursanti cu varsta de peste 5 ani, care isi vor insusi tehnica instrumentala corecta, acorduri de baza si acuitatea ritmica. Cursantii isi vor imbogati repertoriul muzical cu piese din toate genurile muzicale si vor cunoaste notiuni teoretice elementare.

  Suporturile de curs si materialele educationale sunt puse la dispozitia cursantilor în mod gratuit, oferind si o ampla biblioteca muzicala (dvd-uri, cd-uri muzicale si o mare colectie cu carti de specialitate).

  Lectii de CANTO pentru copii si adulti

  Descriere: Chiar daca nu toti cei care iau lectii de canto vor avea o cariera muzicala, exista o serie de beneficii pe care aceste cursuri le aduc in evolutia copilului. Prin lectiile de canto cursantii isi vor insusi o tehnica de emisie vocala corecta, vor invata exercitii de respiratie, dictie, tipuri de frazare, intonatie, interpretare nuantata si isi vor dezvolta auzul muzical sau prezenta scenica. Din punct de vedere medical, lectiile de canto contribuie la corectarea respiratiei care normalizeaza tensiunea arteriala, ajuta la oxigenarea creierului, creste rezistenta la infectii si raceli si ajuta la executarea miscarilor eficient si la capacitate maxima. Oratorii pot vorbi timp indelungat fara sa oboseasca. Dictia ajuta la pronuntarea corecta si clara a unui text si la corectarea problemelor de pronuntie. Abilitatile de exprimare cursiva reprezinta un atu in dezvoltarea personala si profesionala a fiecaruia.

  Suporturile de curs si materialele educationale sunt puse la dispozitia cursantilor în mod gratuit, oferind si o ampla biblioteca muzicala (dvd-uri, cd-uri muzicale, carti de specialitate).

  Lectii de VIOARA pentru copii si adulti

  Descriere: Posibilitatile viorii sunt imense si merita cu prisosinta denumirea de “rege al instrumentelor”. Bogatia calitatilor sale expresive: intindere mare, sunete pline, calde, vibrante, luminoase.

  Cu ajutorul viorii putem deprinde anumite abilitati, precum redarea unui sunet cald, vibrant, luminos, putem invata pozitia corecta a oricarui fizic sau putem descoperi constructia si formarea sunetului acestui instrument. De asemenea, exercitiile practice de nivel incepator, mediu sau avansat pot duce la o tehnica corecta, iar citirea corecta a partiturilor ne ajuta la redarea autentica a sunetelor muzicale.

  Clubul de muzica.ro organizeaza si Lectii de PICTURA pentru copii

  Lectiile de Pictura completeaza in mod armonios muzica, motiv pentru care Clubul de Muzica invita toti pasionatii de arta la un curs de creativitate si ingeniozitate. Structura cursului abordeaza din punct de vedere tehnic lectii aplicate de desen, acuarela (uscat pe uscat, uscat pe ud), tempera si acrilice. Tematic cursul ofera activitati bazate pe invatarea elementelor de limbaj plastic, coloristica, compozitie si portret. Teoretic cursul contine o incursiune in istoria artelor plastice oferind informatii esentiale despre activitatea marilor pictori, curente artistice si arhitectura.

  Materialele necesare desfasurarii cursului sunt asigurate de Clubul de Muzica.ro.

  Tarife:

  Pachete Lectii individuale

  4 lectii – 220*/270 RON

  8 lectii – 420*/450 RON

  *Programari Luni-Vineri intre orele 9.00-15.00

  Unde ne gasiti?

  Clubul de Muzica.ro se afla in Bucuresti, Sector 3, pe Str. Diligentei, Nr.7 (in apropiere de Rond Pta Alba-Iulia, Bulevard Decebal).

  Cum va programati la cursurile noastre de lectii de muzica?

  Ne puteti contacta telefonic la 0736 577 110, sau ne puteti vizita pe Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3, Bucuresti.

  Va asteptam!

 • Adresa: Str. Diligentei nr. 7, sector 3, Bucuresti (in apropiere de Pta Alba-Iulia, Bulevard Decebal)
  București
  Municipiul București
  Romania
  Sector Bucuresti: Sector 3
  Telefon: 0736577110
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.