• 10456048_765757033525931_54970422879653340_n10456048_765757033525931_54970422879653340_n

Locatie Categorie: Educatie si dezvoltare personala și Cluburi de cursuri si ateliere

Descriere
Descriere
Detalii
Imagini
Harta
Locatii din aceeasi categorie
 • Learning HUB este spatiul in care copiii isi redescopera creativitatea, curiozitatea si setea de cunoasetere. Alaturi de o echipa de profesionisti care ii provoaca sa gandeasca, sa cerceteze si sa experimenteze, pe baza unui set de activitati transdisciplinare, copiii gasesc raspunsuri, aleg solutii, dau si primesc feedback, devin azi mai buni ca ieri, maine mai buni ca azi.

  Organizăm cursuri, ateliere şi evenimente educative pentru copii, unde le hrănim mintea şi curiozitatea cu informaţii, sufletul cu armonie şi bucurie, iar trupul cu gustări sănătoase.

  Din toamna 2015 vă oferim următoarele cursuri:

  1 Junior antreprenor
  „Dacă nu vei avea curaj să îţi îndeplineşti visul, vei sfârşi prin a lucra pentru visul altcuiva”.

  Cursul va fi un mix de competenţe tehnice şi competenţe sociale, având ca obiective să familiarizeze copiii cu noţiuni din sfera managementului, noţiuni economico-financiare, de marketing şi branding, alături de dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă, vânzare şi negociere. Mai mult, cursul va dezvolta gândirea critică a copiilor şi va încuraja găsirea de soluţii către probleme date dar şi luarea deciziilor în mod responsabil şi asumat, fiind un curs cu precădere aplicat şi presărat cu evenimente în care parinţii pot observa evoluţia copiilor.

  2 Artă digitală
  „Designul grafic este o călătorie de explorare.”

  Cursul îşi propune să familiarizeze copiii cu noţiuni de design grafic (forme, culori, typography, proporţii, estetică) utilizând programe specializate în editare fotografie şi lucrul cu obiecte vectoriale – Adobe Photoshop şi Adobe Illustrator. În cadrul atelierelor copiii îşi vor da frâu liber imaginaţiei şi vor crea reviste, infografice, logo-uri, cărţi de vizită, afişe şi multe alte elemente grafice, care, pe lângă competenţele tehnice dobândite, vor susţine şi capacitatea de interpretare şi analiză a unui element grafic, dar şi abilitatea de a lua decizii raţionale, în viaţa de zi cu zi, cât mai puţin influenţate de ambalaj.

  3 Matematică şi Fizică, aplicate şi distractive.

  Matematică: „Nu te impacienta daca ai dificultăţi la matematică, pot să te asigur că ale mele sunt şi mai mari !” – Albert Einstein. Cine spune că matematica nu poate fi distractivă? Că în spatele fiecărui număr sau fiecărei probleme nu se afla o istorie? Prin poveşti şi experienţe plăcute descoperim împreuna un univers nou, un univers bazat pe cifre şi pe reguli simple.

  Fizică: „Științele sunt uși, iar cheile lor sunt cercetările.” Anton Pann.
  De la cel mai mic atom până la găurile negre, de la căderea mărului până la teleportare., avem răspunsuri la toate întrebările, şi dacă nu le avem le cercetăm şi le analizăm împreună.

  Propunem prezentarea acestor module împreună pentru a acoperi nevoia strigentă a copiilor de conexiuni transdisciplinare, iar focusul va fi pe logica şi aplicabilitatea noţiunilor zi de zi.

  4 Junior programator:
  „Programatorul este un creator de universuri pentru care doar el este responsabil. Universuri de complexitate practic nelimitată pot fi create sub forma programelor de calculator.” – Joseph Weizenbaum.

  Întâi descompunem problema în părţi mici, aceste părţi le descompunem în părţi şi mai mici, la final asamblăm totul. Tot ceea ce părea că nu are nicio legătură – acum are finalitate. După studierea bazelor programării copiii vor învăţa să scrie cod, iar la sfârşitul cursului copiii vor avea abilitatea de a crea aplicaţii sau mici jocuri pe calculator.

 • Adresa: Bucuresti, Central
  București
  Municipiul București
  Romania
  Sector Bucuresti:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
  • Sector 5
  • Sector 6
  Telefon: 0727347736
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.