Termeni generali de utilizare a portalului www.melc-codobelc.ro

Portalul www.melc-codobelc.ro, denumit in continuare ‘Portal’, este proprietatea SC LETS INFORM SRL-D, denumita in continuare ‘Societate’.

Vizitarea portalului, abonarea la newsletter si flux rss, publicarea de continut in portal, folosirea serviciilor oferite de portal implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Orice modificare este deplin acceptata de catre utilizatori, furnizori sau parteneri prin vizitarea portalului si accesarea oricarei facilitati puse la dispozitie de portal.

Dreptul de autor si preluarea continutului

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii publicate in portal, denumite in continuare ‘Continut’, sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor sau partenerilor sai.

Continutul portalului poate fi folosit exclusiv in scopuri personale. Utilizarea continutului, prin preluare, copiere, reproducere, publicare, transmitere, distributia partiala, integral sau modificarea continutului sau a unei parti a acestuia in scopuri comerciale, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Societatii.  Cererile de utilizare a continutului portalului in scop comercial pot fi inaintate la adresa de e-mail contact@melc-codobelc.ro.

Reproducerea continutului sau inserarea de linkuri catre portal in scop necomercial se poate face cu specificarea sursei sub urmatoarea forma: Sursa: www.melc-codobelc.ro

Societatea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru nerespectarea drepturilor de autor pentru continutul publicat pe portal de catre utilizatori, furnizori sau parteneri.

Securitatea datelor si prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori, furnizori sau parteneri, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este oferirea in conditii optime a serviciilor de furnizare servicii, a serviciilor de reclama si publicitate si a serviciilor de informare statistica, sau in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@melc-codobelc.ro.

SC LETS INFORM SRL-D este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub nr. xxx.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul crearii unui cont pe portal ori a abonarii la newsletter si flux rss, si vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui portal. Societatea nu va furniza niciunei terte parti datele personale ale utilizatorilor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul portalului

Utilizatorii, furnizorii sau partenerii sunt responsabili in intregime pentru materialul publicat de acestia pe portal.

Societatea isi rezerva dreptul de a sterge din portal materialele care:

  • Fac referire la produse si/sau servicii ce apartin unor terte parti cu care nu avem relatii contractuale in acest sens;
  • Fac referire la atfel de produse si/sau servicii decat cele destinate copiilor;
  • Contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, obscene, vulgare, calomniatoare, violente, defaimatoare, rasiste, xenofobe, antisemite, rau-voitoare, hartuitoare sau care incalca prevederile legale;
  • Contin material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura asupra unei anumite categorii umane, profesionale etc;
  • Contin  mesaje ce nu fac obiectul portalului nostru (de tip spam sau publicitate) care redirectioneaza catre concursuri/site-uri, alte marci, etc.  Ne rezervam dreptul de a stabili ce tip de continut se incadreaza ca fiind „spam”;
  • Contin material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, sau alte drepturi detinute de catre terti, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.
 

Societatea isi rezerva dreptul de a interzice accesul pe portal unui utilizator care posteaza materiale ce nu fac obiectul portalului (de tip spam sau publicitate), care redirectioneaza catre concursuri/site-uri, alte marci, etc.  Ne rezervam dreptul de a stabili ce tip de continut se incadreaza ca fiind „spam”.

Publicarea in portal

Pentru publicarea de material in portal, utilizatorul trebuie sa se inregistreze in spatiul dedicat din ‚Zona magazine’.  Portalul pune la dispozitie serviciile sale in cadrul a trei abonamente lunare, pachetul de baza fiind gratuit.

Dupa inregistrare sau accesarea contului, utilizatorul poate alege unul din abonamente in baza caruia va primi o factura proforma. Dupa confirmarea platii la adresa de e-mail contact@melc-codobelc.ro , optiunile abonamentului vor fi activate in cel mult 24 ore.

Toate materialele postate sunt moderate de catre Societate. Orice material va deveni public numai dupa moderare. Moderarea unui material se face in cel mult 24 ore de la postare.

Limitarea raspunderii

Societatea nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit pentru continutul de pe portal, pentru continutul oferit de utilizatori, furnizori sau parteneri. Societatea va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuraterea informatiilor publicate in portal si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Societatea nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al portalului este lipsit de erori sau ca este complet. Societatea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin achizitionarea si folosirea in orice fel a produselor  si serviciilor publicate prin intermediul portalului. Societatea nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele si serviciile prezentate pe portal de catre furnizori sau parteneri. Societatea nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc la furnizori sau parteneri a produselor afisate in portal. Societatea nu este responsabila pentru cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit.

Forta majora

Societatea nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:

  • imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului;
  • acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
  • orice alta problema legata de serviciile portalului.
 

Litigii

Orice litigiu aparut intre utilizatori, furnizori sau parteneri si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata române.

Clauze finale

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul este de acord sa primeasca materiale pe email sau SMS de la www.melc-codobelc.ro

Ne rezervam dreptul de a adauga si alti termeni, conditii sau reguli sau sa le modificam pe cele deja existente in orice moment fara informare prealabila.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.